Gyengénlátóknak

SzolgáltatóLegfrissebb

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a kommunális hulladékszállítást 2018. május 21-i Pünkösd hétfő helyett 2018. május 19-én szombaton végzik el kollégáink.
Ezúton tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az ünnepek alatt a szelektív, illetve kommunális edényszállítás a következőképpen fog alakulni:

Fotógaléria

Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron 2016.

2016.10.14.
NyomtatásKeresésVissza

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!
Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer- és gyógyszer-maradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, használt gumiabroncs, stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos!Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. értesíti a Tisztelt Lakosságot, hogy 2016 őszén ismét megszervezésre kerül a lomtalanítás a városban koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten az alábbiak szerint:

mosoni városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen és a Mosoni temető, illetve szabadstrand mögötti önkormányzati területen (Csikusz, szabad strand felőli megközelítéssel) lesz elhelyezhető a lom konténerekbe 2016. november 4-én, pénteken 12-17 óráig, november 5-én szombaton 8-16 óráig.

magyaróvári városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, a Kapucinus utcai, Sóház mögötti parkolóban és a Flesch Károly Kultúrális Központ parkolóban (Károly utca felől)
lesznek kihelyezve a gyűjtőkonténerek 2016. november 11-én, pénteken 12-17 óráig, november 12-én, szombaton 8-16 óráig.

– Naptár megtekinthető itt –

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!
Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer- és gyógyszer-maradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, használt gumiabroncs, stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos!

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Továbbá mindenféle hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a Gabonarakparton a hulladékudvarban.
Nyitvatartási ideje: szerda és péntek 9-17 óra, szombat 9-13 óra.