Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a hulladékudvarokban milyen hulladékfajták helyezhetők el.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. március havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

2017.04.24.
NyomtatásKeresésVissza
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. idén tavasszal ismét megszervezi a lomtalanítást a városban koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten. Részletek a hírben.

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. idén tavasszal ismét megszervezi a lomtalanítást a városban koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten az alábbiak szerint:

  • mosoni városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen és a Mosoni temető ill. szabad strand mögötti önkormányzati területen (Csikusz, szabad strand felőli megközelítéssel)  lesz elhelyezhető a lom konténerekbe
    2017. május 5.-én, pénteken 12-17 óráig, május 6.-án, szombaton 8-16 óráig.
  • Az óvári városrészben két gyűjtőponton egyidejűleg, a Kapucinus utcai, Sóház mögötti parkolóban és a Flesch K. Kulturális Központ parkolóban (Károly utca felől) lesznek kihelyezve a gyűjtőkonténerek 2017. május 12.-én, pénteken 12-17 óráig, május 13.-án, szombaton 8-16 óráig.

A háztartási lomot szétválogatva, szelektíven kell a kihelyezett gyűjtőedényekbe rakni!
Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek stb.),
zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos.

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Továbbá mindenféle hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a Gabonarakparton a hulladékudvarban.
Honlapunkon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, a hulladék elhelyezésének feltételeiről, a díjfizetés módjáról.