Befejeződött a "TE IS SZELEKTÍV VAGY?" internetes játék több mint 300 résztvevővel!
2012.10.25.
Sikeresen befejeződött a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által kiírt "TE IS SZELEKTÍV VAGY?"internetes játék, amit az érintett 71 településen működő általános iskolás felső tagozatos, és középiskolai osztályok számára hirdetett meg a Társulás.


Az internetes játék kiegészítő feladataként arra kértük a diákokat, hogy digitális fotókon is mutassák be, hogy mit gondolnak a szelektív hulladékgyűjtésről, vagy a környezetvédelemről. Összesen 21 osztály, több mint 300 tanulója ragadta meg a billentyűzetet, és vett részt a honlapon zajló környezetvédelmi játékban.
A megválaszolt kérdések, és a beküldött fotók alapján, a Társulás meghívott hat osztályt a mosonmagyaróvári FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontba az október 25-én megrendezett Földünkért Világnap rendezvényre, ahol természettudományi, és környezetvédelmi ismereteket fejlesztő programokon vehettek részt a diákok.

A nagy részvételi létszámra való tekintettel további öt osztály tanulói kaptak FUTURA jegyeket, amit a 2012-13-as tanévben használhatnak fel a tanulók, és felkészítő tanáraik.

A győztes osztályok névsora ITT olvasható.
Forrás : http://www.hulladek.mosonmagyarovar.hu