Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a hulladékudvarokban milyen hulladékfajták helyezhetők el.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. március havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

Megkezdjük a házhoz menő zöldhulladékgyűjtést Jánossomorján

2018.03.08.
NyomtatásKeresésVissza
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft értesítési a Tisztelt jánossomorjai ügyfeleit, hogy megkezdi a házhoz menő zöldhulladékgyűjtést (barna kukás) a településen.

Az első gyűjtésre 2018. március 23-án (pénteken) kerül sor, az edényeket a gyűjtést megelőző nap estéjén kell a közterületre elhelyezni. A II. negyedév gyűjtési dátumairól a hónap végén adunk tájékoztatást.
Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy kizárólag a barna 60 literes zölhulladékgyűjtő edényben, illetve az erre a célra rendszeresített barna zöldhulladékgyűjtő zsákban a közterületre kihelyezett zöldhulladékot szállítjuk el, ezért kérjük ügyfeleinket, hogy kötegelve, vagy más színű edényben, zsákban hulladékot ne helyezzenek ki oda.
Nyomtatott tájékoztató (pdf) megtekinthető