Őszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron
2020.10.13.
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ősszel is megszervezi a lomtalanítást a városban, de az eddigiektől eltérően, az alábbi, új módon:

A lakók a 2020. november 2-i héten a Gabonarakparton található hulladékudvarban az alábbi napi bontásban helyezhetik el az általuk kivitt hulladékot:

November 02. (hétfő) 10-17 óráig
November 03. (kedd) 12-18 óráig
November 04. (szerda) 10-17 óráig
November 05. (csütörtök) 12-18 óráig
November 06. (péntek) 10-17 óráig
November 07. (szombat) 8-16 óráig


A hulladék elhelyezéséhez lakcímkártya bemutatása szükséges!
A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!

Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken is.

Honlapunkon folyamatosan tájékozódhatnak a hulladékgyűjtéssel-ártalmatlanítással kapcsolatos aktualitásokról, a hulladékudvar működéséről, az elhelyezhető hulladékokról, annak feltételeiről, a díjfizetés módjáról. A hulladékudvar meghatározott időben és feltételekkel egész évben működik, adott a hulladék elhelyezés lehetősége. Kérjük a lakosságot, hogy tartózkodjanak a hulladékok illegális elhelyezésétől, az erdő- és útszéli hulladéklerakástól, mellyel szennyezik környezetünket.

Kérjük a lakosságot a hulladék megfelelő elhelyezésére városunk tisztasága érdekében!

Forrás : http://www.hulladek.mosonmagyarovar.hu