Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyilvános árverés keretében saját tulajdonban lévő eszközöket - kompaktor és dózer - kíván értékesíteni.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. április havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

NHKV elektronikus számla hirdetmény

2021.06.07.
Küldés e-mailbenNyomtatásKeresésVissza
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy 2021. július 1. számla keltétől az NHKV Zrt. ügyfelei számára biztosítja az elektronikus számla (e-számla) szolgáltatást a Díjnet Zrt. rendszerén keresztül.


Az e-számla szolgáltatást a bank- és szolgáltatófüggetlen Díjnettel közösen biztosítjuk 2021. június 1-jétől azon ügyfeleink részére, akik ezt regisztrációval igénylik. Ennek megfelelően ügyfeleink akár a 2021 II. negyedéves időszakra vonatkozó hulladékgazdálkodási közszolgáltatási számlájukat már elektronikus úton megkaphatják és módjukban áll a Díjnet rendszerén keresztül kiegyenlíteni.  Ezen szolgáltatás az ország teljes területén igénybevehető az NHKV Zrt. ügyfelei számára.

Az NHKV Zrt. ügyfelei a www.dijnet.hu oldalon regisztrálhatnak az elektronikus számla szolgáltatásra 2021. június 1. naptól kezdődően.

A Díjnethez való csatlakozásukkor ügyfeleink egy NHKV Zrt.-re szabott regisztrációt tudnak elvégezni, melyen a következő adatokat kell majd megadniuk, amennyiben elektronikus számlát szeretnének kapni a továbbiakban.

A regisztrációhoz kötelezően szükséges adatok:
  • vevő (fizető) azonosító szám
  • számlasorszám (12 hónapnál nem régebbi számla)
Amennyiben az ügyfél csak egy felhasználási hely esetében kéri az e-számlát, akkor azt a számla sorszámot kell regisztrálnia, amelyik ahhoz a felhasználási helyhez tartozik. Abban az esetben, ha mindegyik felhasználási helyére szóló számlát e-számla formában szeretné megkapni, akkor a különböző felhasználási helyekre szóló számlákat is regisztrálnia kell.

Az ügyfelek a számla kiállítását követően, a regisztráció során megadott e-mail címre értesítést kapnak az elkészült számláról, amelyet megtekinthetnek és letölthetnek a Díjnet elektronikus számlabemutatási rendszeréből. Ezt követően a Díjnet felületén közvetlenül, illetve átutalással, csoportos beszedési megbízással vagy azonnali bankkártyás fizetéssel egyenlíthetik ki a közszolgáltatási díjat.