Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. március havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. márciusi és húsvéti ünnepi szállítási rend a Mosonmagyaróvár és környéki településeken a következőképpen fog alakulni:

Fotógaléria

Hírek

Keresés
Előző oldal Következő oldal
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy technikai okok miatt a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálat mai napon délután 15 óráig tart nyitva.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a kommunális kukák szállítását 2023. november 1-én végzik el, az ünnepnap ellenére.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a kommunális kukák szállítását 2023. október 23-án hétfőn végzik el, az ünnepnap ellenére.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. október havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése a mosonmagyaróvári régióban, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre című projekt (KEHOP-3.2.1-15-2017-00022) zárórendezvényét szeptember 26-án, kedden tartották Mosonmagyaróváron.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. IV. negyedévi mosonmagyaróvári szelektív hulladékgyűjtés a következőképpen történik:

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. szeptember havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. augusztus havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a csornai és jánossomorjai hulladékudvarok nyitva tartási ideje megváltozott 2023. július 24. időponttól.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. július havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető: