Gyengénlátóknak

SzolgáltatóLegfrissebb

Értesítjük tisztelt mosonmagyaróvári ügyfeleinket, hogy közzétettük a mosonmagyaróvári 2017. II. negyedévi hulladékszállítási naptárat.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft és Jánossomorja Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy Jánossomorja városában 2017. márciusának utolsó hetétől változik a házhoz menő (kék kukás) szelektív hulladékgyűjtés.

Fotógaléria

Hírek

Keresés
Előző oldal Következő oldal

A háztartási lomot a kihelyezett gyűjtőedényekbe kell rakni szétválogatva, szelektíven!
Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer- és gyógyszer-maradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek, használt gumiabroncs, stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos!

Értesítjük tisztelt mosonmagyaróvári ügyfeleinket, hogy közzétettük a jánossomorjai 4. negyedévi hulladékszállítási naptárat.
Értesítjük tisztelt mosonmagyaróvári ügyfeleinket, hogy közzétettük a mosonmagyaróvári 4. negyedévi hulladékszállítási naptárat.
Egyelőre továbbra is a Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft számláz, ám a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. nevében. A közszolgáltató megkapja a szükséges pénzt a működéshez az állami cégtől.


A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft értesíti a Csorna környéki településeken élő ügyfeleit, hogy 2016. év szeptemberétől a háztartásban keletkezett áttetsző zsákban gyűjtött szelektív hulladékok közé a papír hulladék is elhelyezhető. Az összegyűjtött szelektív hulladékokat a közszolgáltató a korábban megszokott rend szerint szállítja el a háztartásoktól.
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy barna edény szállítás Jánossomorján legközelebb 2016. augusztus 12-én és 26-án lesz.
Az edényeket minden esetben a gyűjtést megelőző nap estéjén helyezzék ki a közterületre.
Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a legközelebbi szelektív hulladékgyűjtés Jánossomorján 2016. augusztus 13-án, Csornán 2016. augusztus 31-én lesz.

Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. felvételt hirdet GÉPKOCSIVEZETŐ munkakörbe, mosonmagyaróvári telephelyünkre.
Érdeklődjön telefonon:  (96) 555 545

Értesítjük tisztelt mosonmagyaróvári ügyfeleinket, hogy közzétettük a mosonmagyaróvári 3. negyedévi hulladékszállítási naptárat.


NHKV lakossági tájékoztató