Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyilvános árverés keretében saját tulajdonban lévő eszközöket - kompaktor és dózer - kíván értékesíteni.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. április havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

Hírek

Keresés
Előző oldal Következő oldal
Tavaszi lomtalanítás változásokkal Mosonmagyaróváron: 
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal is megszervezi a lomtalanítást a városban.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2023. május 1-én a kommunális hulladék elszállítása a szállítás napján lesz.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. április havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. április 7-i nagypénteki kommunális hulladék szállítást a szállítás napján,
a 2023. április 10-i húsvét hétfői kommunális hulladék szállítást 2023. április 8-án szombaton végzik el a Szolgáltató munkatársai.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Társulás területén található hulladékudvarok nagypénteken és nagyszombaton (2023. április 7-8) zárva tartanak.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. március havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. II. negyedéves szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. március 15-i ünnepi (szerdai) kommunális hulladék szállítást és a 2023. március 15-i szerdai kék szelektív edények szállítását is a szállítás napján végzi el a Szolgáltató.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. felvételt hirdet térmesteri munkakörbe, a mosonmagyaróvári hulladékudvarra.
Hulladéktelep kezelő végzettség előnyt jelent.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. I. negyedéves szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni: