Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

SzolgáltatóLegfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. május havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy május 1-én (szerda) és május 20-án (hétfőn) a kommunális hulladékgyűjtő edények ürítése rendben, az adott napon történik.

Fotógaléria

"Te is szelektív vagy?" internetes játék iskolai osztályoknak

A díjazott osztályok:
 
Hunyadi János Gimnázium / 11B osztály
Csorna, Soproni u. 97.
felkészítő: Márton Lívia
 
Éltes Mátyás Általános Iskola / 9-10 osztály
Mosonmagyaróvár, Szent István király u. 97.
felkészítő: Ondréné Geiszbield Mária
 
Móra Ferenc Általános Iskola / 5B osztály
Mosonmagyaróvár, Dr. Gyárfás u. 5.
felkészítő: Kovács Anita
 
II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Intézet / 8A osztály
Csorna, Andrássy u. 27.
felkészítő: Váradi József
 
Kossuth Lajos Gimnázium / 9D osztály
Mosonmagyaróvár, Gorkij u.1.
felkészítő: Tóth Tibor
 
Móra Ferenc Általános Iskola / 7B osztály
Mosonmagyaróvár, Dr. Gyárfás u. 5.
felkészítő: Kovács Anita


Különdíjazott osztályok:
 
Szigetköz Körzeti Általános Iskola / 7B osztály
Darnózseli, Bem tér 3.
felkészítő: Földes Valéria
 
Deák Ferenc Általános Iskola / 7. osztály
Kóny, Béke u. 1.
felkészítő: Horváth Ákos
 
II. Rákóczi Ferenc Katolikus Közoktatási Központ / 8B osztály
Csorna, Andrássy u. 27.
felkészítő: Váradi József
 
Lőrincze Lajos Általános Iskola / 8A osztály
Hegyeshalom, Rákóczi u. 13.
felkészítő: Gősi Erika Klára
 
Széchenyi István Általános Iskola / 8B osztály
Csorna, Árpád u. 2.
felkészítő: Takácsné Nagy Gabriella Karolina


 
Vissza
NYERTES AZ EGÉSZ OSZTÁLY!
A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás, a települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan internetes játékot hirdet, az érintett 71 településen működő általános iskolás felső tagozatos, és középiskolai osztályok számára.
A játékban iskolai osztályok vehetnek részt, de mód van arra, hogy az osztály nevében és megbízásából egy-egy, vagy több diák összefogva is képviselheti az osztályt, de mindenkor feltüntetve az osztály pontos létszámát, a felkészítő tanár – osztályfőnök - nevét, elérhetőségét.
 
A díjak minden esetben a teljes osztály létszámára vonatkoznak, tehát az osztály együttesen válik díjazottá.
A játékban öt nyertes osztályt (3 általános iskolás felsőst, 2 középiskolást) díjaznak a szervezők.
 
Te is szelektív vagy? Kíváncsi vagy, hogy mennyire vagy tájékozott a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témakörében? Fotón is megmutatnád, hogy mit gondolsz a szelektív hulladékgyűjtésről, vagy a környezetvédelemről?
 
Ha igen, és szívesen részt vennétek az osztályotokkal egy internetes környezetvédelmi játékban, amelyben összemérhetitek tudásotokat kortársaitokkal, akkor fotózzatok, regisztráljatok, és egy kattintás után, már kezdhetitek is a versengést.
A kérdéseket legsikeresebben megválaszolók pontozása alapján, kiegészítve az értékelés részét képező - kísérő feladatként megjelölt - 5 db digitális fotó minőségének figyelembevételével öt díjazott osztály kerül kihirdetésre, így a győztes osztályok diákjai együttesen belépőjegyet nyernek a mosonmagyaróvári FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontba, a Földünkért Világnap rendezvényére, ahol attraktív módon bemutatott, természettudományi és környezetvédelmi ismereteket fejlesztő programokon vehetnek részt, illetve díjmentesen megtekinthetik az állandó bemutatókat is. A rendezvényre 2012. október 25-én, 13:00-16:00 óra között kerül sor, ahova csak a díjazott öt osztály kap meghívást, ahol apróbb – a környezetvédelmi projekthez kapcsolódó - ajándékok is várják a diákokat.
Kísérő feladat:
 
A regisztráció és a kérdések megválaszolása után a kísérő feladat teljesítéséhez az osztálynak 5 db saját készítésű fotót (egy kép maximum 1 MB méretű lehet) kell küldenie a medius@mediusnet.hu e-mail címre. A képek témája a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem kérdése legyen a saját környezetetekben.
Az 5 db kép beküldésénél mindenképpen tüntessétek fel az alábbi adatokat: Iskola neve, címe, osztály, e-mail cím, felkészítő tanár neve, telefonszáma, a fotók készítésének helye.
 
Elbírálási szempontok: A készített fotók témájában mennyire kapcsolhatók a környezetvédelemhez, vagy az új hulladékgyűjtési rendszerhez, mennyire eredeti problémát jelenít meg, mennyire egyedi szemszögből.

A REGISZTRÁCIÓVAL, A KÉRDÉSEK MEGVÁLASZOLÁSÁVAL, ÉS A KÍSÉRŐ FELADAT TELJESÍTÉSÉVEL ÉRVÉNYES EGY OSZTÁLY JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELE!
 AZ INTERNETES JÁTÉK IDŐTARTALMA, ILLETVE A DIGITÁLIS FOTÓK BEKÜLDÉSÉNEK HATÁRIDEJE: 2012. október 4. – 2012. október 16.

E-MAIL CÍM, AHOVA A KÉPEKET VÁRJUK: medius@mediusnet.hu

 
Regisztráljatok, játszatok, fotózzatok és nyerjetek belépőjegyet az egész osztálynak!
 
Játékosan a közös élményért, a környezetvédelemért!
 
További információ:
Medius Iroda - medius@mediusnet.hu; telefon: 06-96/316-669
"TE IS SZELEKTÍV VAGY?" kérdéssor
A regisztrációt a lap alján találjátok!