Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. március havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. márciusi és húsvéti ünnepi szállítási rend a Mosonmagyaróvár és környéki településeken a következőképpen fog alakulni:

Fotógaléria

ÉRTESÍTÉS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS VÁLTOZÁSÁRÓL

2017.04.12.
NyomtatásKeresésVissza
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft és Csorna Város Önkormányzata tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. áprilisának utolsó hetétől változik a házhoz menő (kék kukás) szelektív hulladékgyűjtés Csorna városában.





Az eddig megszokottakhoz képest a gyűjtésre minden hónap utolsó szerdáján és csütörtökjén kerül sor az alábbiak szerint:



Minden hónap utolsó Szerda: 85-ös számú főúttól délre
Minden hónap utolsó Csütörtök: 85-ös számú főúttól északra

Nyomtatható tájékoztató letölthető
Az első gyűjtések időpontja:
2017. április 26. (szerda) és 2017. április 27. (csütörtök)

Az edénybe az alábbi hulladékok helyezhetők:
Papír csomagolási hulladék (karton), újság, prospektus, társított csomagolási hulladék (tejes-, üdítős-doboz kimosva!) műanyag italcsomagolás (PET palack), fólia, reklámtáska, kimosott tisztító-, és mosószeres flakonok, valamint fém italos-doboz. A palackokat, italos-dobozokat és kartonpapírokat lapítva, az újságpapírt kötegelve tegyék a gyűjtőzsákba.

Nem helyezhető az edénybe:
Üveghulladék (ennek elhelyezésére a szelektív szigeteken van lehetőség), kommunális hulladék, zöldhulladék (fűnyesedék, ág, gally).
A közszolgáltató kéri tisztelt ügyfeleit, hogy az edénybe csak az abba elhelyezhető hulladékokat tegyék, ellenkező esetben a gyűjtést végző munkatársaknak nem áll módjában elszállítani azt. Az edényt a közterületen szállítást megelőző nap estéjén oda kell kihelyezni az ügyfeleknek, ahová a kommunális hulladékgyűjtőedényt is szokták. Természetesen az edények mellett a korábban használt zsákokban is elviszi a szelektív hulladékot a közszolgáltató.