Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

SzolgáltatóLegfrissebb

A "Komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése a mosonmagyaróvári régióban, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre" c. KEHOP-3.2.1-15-2017-00022 azonosító számú projektben jelentős előrehaladások történtek az elmúlt hónapokban.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. ezúton tájékoztatja tisztelt ügyfeleit, hogy  2020. április 14-től (kedd) a járványügyi szabályok figyelembevételével megnyitja a hulladékudvarokat.

Fotógaléria

Tavaszi lomtalanítás Mosonmagyaróváron

2019.04.12.
NyomtatásKeresésVissza
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. idén tavasszal ismét megszervezi a lomtalanítást a városban koncentrált gyűjtőpontokon és ellenőrzötten. Részletek a hírben.

A mosoni városrészben egy gyűjtőponton lesz kihelyezve a gyűjtőkonténer:

az Iskola utcai beépítetlen önkormányzati területen
2019. május 10.-én, pénteken 9-17 óráig, és május 11.-én, szombaton 8-16 óráig.


Az óvári városrészben egy gyűjtőponton, lesz kihelyezve a gyűjtőkonténer:

a Kapucinus utcai, Sóház mögötti parkolóban
2019. május 17.-én, pénteken 9-17 óráig, és május 18.-án, szombaton 8-16 óráig.


A háztartási lomot szétválogatva, szelektíven kell a kihelyezett gyűjtőedényekbe rakni!
Veszélyes hulladékot (akkumulátor, vegyszer és gyógyszermaradványok, festékes doboz, olajos flakon, galvánelemek stb.), zöld hulladékot és építési törmeléket a konténerekben elhelyezni tilos.


Továbbá tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a még értékes összetevőket, felhasználható alapanyagot jelentő hulladék, mint pl. a papír, műanyag, fém, üveg elhelyezésére, ártalmatlanítására egész évben lehetőség van a szelektív gyűjtőszigeteken. Továbbá mindenféle hulladékfajta (veszélyes is) elhelyezhető a gabonarakparton a hulladékudvarban.

Kérjük a lakosságot a hulladék megfelelő elhelyezésére városunk tisztasága érdekében.