Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyilvános árverés keretében saját tulajdonban lévő eszközöket - kompaktor és dózer - kíván értékesíteni.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. április havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

Értesítés szelektív hulladékgyűjtő edények kiosztásáról

2020.09.14.
NyomtatásKeresésVissza
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. és Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata értesíti a lakosságot, hogy lehetőség van a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtéshez kék színű hulladékgyűjtő edények igénylésére 2020. szeptember 21-től.

Az edényekből – melyek díjmentesen kerülnek az ügyfelekhez - azok igényelhetnek, akik a korábbi projektből nem jutottak edényzethez.
Edénycserére (kisebbről nagyobb méretűre) jelenleg nincs lehetőség.

120 literes kék edényt kaphatnak a 60 literes edény után közszolgáltatási díjat fizető, hátralékkal nem rendelkező 2 fős, és a 80 literes edény után közszolgáltatási díjat fizető 3 fős, hátralékkal nem rendelkező háztartások.

240 literes kék edényt kaphatnak a 110, 120 és 240 literes edény után közszolgáltatási díjat fizető, hátralékkal nem rendelkező háztartások.

Azok az ügyfelek, akik az év harmadik negyedévétől veszik igénybe a közszolgáltatást a kapott vevőinformációs adatlap bemutatása után jogosultak szelektív kék edény igénylésére.

Az edények a mosonmagyaróvári Hulladékudvaron (Gabonarakpart, 1-es út) vehetők át, az alábbi napokon:

Hétfő 9:00-17:00 óráig és Szerda 9:00-17:00 óráig

Kérjük a nyitvatartási időt betartani szíveskedjenek. Közreműködésüket és megértésüket köszönjük.