Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy május 1-én (szerda) és május 20-án (hétfőn) a kommunális hulladékgyűjtő edények ürítése rendben, az adott napon történik.
A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyilvános árverés keretében saját tulajdonban lévő eszközöket - kompaktor és dózer - kíván értékesíteni.

Fotógaléria

Rekultiváció

2012. 05. 10-én került megrendezésre a „Mosonmagyaróvári Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Rendszer Települési Szilárdhulladék lerakóinak rekultivációja” (KEOP-2.3.0/2F/ 09-2009-0002) c. projekt ünnepélyes zárórendezvénye Csorna-Csatárimajorban.
A K-W konzorcium által szerződött 19 helyszínből 17 helyszínen befejeződött a munka, ezeket a Konzorcium már visszaadta a Társulásnak, a Társulás pedig átadta az érintett Önkormányzatoknak. Két helyszínen (Csorna-Őrangyal temető és Mosonmagyaróvár-Levéli úti lerakó) még folynak a munkák, ezeket a tervek szerint várhatóan márciusban befejezik Kivitelezők és visszaadják a Társulás részére.
A Strabag MML Kft. az általa végzett minden helyszínen a közeljövőben újra megkezdi a munkavégzést és várhatóan 2012 június végére befejezi a munkálatokat.

A kivitelezési munkálatok eddig 14 lerakónál fejeződtek be, ezeket a Társulás folyamatosan átadja a tulajdonos önkormányzatoknak a területek gondozására. A helyben történő rekultiváció módját lehet megtekinteni Kimle, Kóny, Lébény és Szil befejezett lerakóinál, látványos munkák folynak jelenleg is Csorna-Gyöngyösmajor és Mosonmagyaróvár hulladékhegyeinél.
Most kezdődtek a munkák Mecséren, Rajkán, Pásztoriban és Enesén, ahol helyben történik a rekultiváció.
Sikeresen lezajlott a rekultivációs projekt keretében elsőként elkészült 4 db hulladéklerakó (Acsalag, Bágyogszovát, Páli B, Vág B) rekultivációs munkálatainak lezárásához kapcsolódó műszaki átadás-átvételi eljárás. Mind a négy hulladéklerakót teljesen felszámolták, majd tájba illesztették. A munkálatok 2011. március és május hónap között zajlottak.
2011. 04. 07-én került megrendezésre a „Mosonmagyaróvári Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Rendszer Települési Szilárdhulladék lerakóinak rekultivációja” (KEOP-2.3.0/2F/ 09-2009-0002) c. projekt ünnepélyes projektindító rendezvénye Mosonmagyaróváron.