Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy május 1-én (szerda) és május 20-án (hétfőn) a kommunális hulladékgyűjtő edények ürítése rendben, az adott napon történik.
A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyilvános árverés keretében saját tulajdonban lévő eszközöket - kompaktor és dózer - kíván értékesíteni.

Fotógaléria

Nyitórendezvény

2012.06.07.
KeresésVissza
2012. június 7-én 12.00 órakor került megrendezésre a "Mosonmagyaróvári Nagytérségi Települési Szilárdhulladék-gazdálkodási Rendszer Fejlesztése" (KEOP-1.1.1/2F/09-2010-0007) c. projekt ünnepélyes projektindító rendezvénye Mosonmagyaróváron.

Az eseményen részt vett és beszédet mondott dr. Árvay István, a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának elnöke és dr. Nagy István, Mosonmagyaróvár Város polgármestere, országgyűlési képviselő.

A rendezvényen került sor a Társulás 71 településén működő általános iskolák diákjai részére korábban meghirdetett "Közösen a környezetért!" című rajzpályázat eredményhirdetésére is. A pályázatra 12 iskolából összesen 174 alkotás érkezett.

A nyitórendezvény sajtóközleménye és a rajzpályázat díjazottjainak listája a hírhez csatolt dokumentumban található.