Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. március havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. márciusi és húsvéti ünnepi szállítási rend a Mosonmagyaróvár és környéki településeken a következőképpen fog alakulni:

Fotógaléria

Rendezvények

Előző oldal Következő oldal
2013. október 9-én a Csornán állt meg utoljára a már messziről is felismerhető Ökobusz.
A jánossomorjai Regionális Hulladékkezelő Központban ünnepélyes keretek között került sor a projektzáró rendezvényre.
A gyerekek a zöld hulladékok újrafelhasználásának mikéntjéről szerezhettek hasznos és fontos ismereteket, valamint, az új hulladékkezelő központot is megtekinthették.
Egész nyáron találkozhatnak az érdeklődök az Ökobusszal városi és falunapi rendezvényeken.
A Társulás indította útjára a mobil környezetvédelmi kiállítását, az „ÖKOBUSZ”-t, amely a háztartási hulladékok szelektív gyűjtésének fontosságára hívja fel a figyelmet.

A projekt keretében, az ún. jeles napokhoz kapcsolódóan játékos rendezvényeket szerveztünk a nagytérségben működő iskolák meghívásával.
Környezetvédelmi Világnap a Mórában!
Befejeződött a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által kiírt "Te is szelektív vagy?" internetes játék!
Hegyeshalomban a mosonmagyaróvári önkéntesek segítségével helyi civilek és gyerekek virágokat ültettek, és parkosították az iskola területét, ezzel is hozzájárulva a Madarak és Fák Világnapja méltó megemlékezéséhez.