Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás nyilvános árverés keretében saját tulajdonban lévő eszközöket - kompaktor és dózer - kíván értékesíteni.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. április havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

Rendezvények

Előző oldal Következő oldal
A vetélkedősorozat negyedik rendezvényét a Madarak és Fák Napja alkalmából 2013. május 9-én Hegyeshalomba a Lőrincze Lajos Általános Iskolába kerül megrendezésre.

2013. április 22-én, a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában került megrendezésre a Föld Napja, a Társulás tagtelepülésein működő általános- és középiskolák által delegált csapatok részvételével. 
A vetélkedősorozat harmadik rendezvényét a Föld Napja alkalmából 2013. április 22-én Csornán a Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában kerül megrendezésre.
2013. március 21-én, a dunakiliti Általános Iskolában került megrendezésre a Víz Világnap, a Társulás tagtelepülésein működő általános- és középiskolák által delegált csapatok részvételével.
A vetélkedősorozat második rendezvényét a Víz Világnapja alkalmából 2013. március 21-én a Dunakiliti Általános Iskolában kerül megrendezére.
A Társulás, a települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztéséhez kapcsolódóan KÖRNYEZETBARÁT ISKOLA címmel diák pályázatot hirdet, az együttműködésben érintett 71 településen működő általános iskolai és középiskolai osztályok számára.
Az Ökobuszról
2012.11.16.
 
A Társulás területén elindult az Ökobusz, a mobil környezetvédelmi kiállítás!
Sikeresen befejeződött a Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás által kiírt "TE IS SZELEKTÍV VAGY?"internetes játék, amit az érintett 71 településen működő általános iskolás felső tagozatos, és középiskolai osztályok számára hirdetett meg a Társulás.
A Mosonmagyaróvár Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás a Települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztése c. projekthez kapcsolódóan internetes játékot hirdet a tagtelepüléseken élő általános iskolák felső tagozatosai, illetve a középiskolás diákok számára.
2012. október 4-én a „Mosonmagyaróvári Nagytérségi települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztése” (KEOP-1.1.1/2F/09-2010-0007) című projekt aktualitásait bemutató sajtótájékoztatóra került sor.

Az eseményről készült sajtóközlemény megtekinthető a hírhez csatolt dokumentumban.