Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

Szolgáltató



Legfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. május havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy május 1-én (szerda) és május 20-án (hétfőn) a kommunális hulladékgyűjtő edények ürítése rendben, az adott napon történik.

Fotógaléria

Hírek

Keresés
Előző oldal Következő oldal
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2022. év október havi PET „kék” edények szállítása a felsorolt településeken a tervek szerint így fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. november havi szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2022. év október havi PET „kék” edények szállítása településenként a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy Püski és Halászi településen a PET-es kék kukák szállítását a tervek szerint 2022. szeptember 29-én csütörtökön végzi el a Szolgáltató.
Hédervár, Ásványráró és Lébény településeken a PET-es kék kukák szállítását a tervek szerint 2022. szeptember 30-án pénteken végzik el a Szolgáltató.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy Rajka településén a PET-es kék kukák szállítását a tervek szerint 2022. szeptember 27-én kedden és szeptember 28-án szerdán végzi el Szolgáltató.

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. IV. negyedéves szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2022. év szeptember havi PET „kék” edények szállítása településenként a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodában 2022. július 1. és 2022. augusztus 31. között az ügyfélfogadási idő az alábbiak szerint módosul.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft értesíti Tisztelt mosonmagyaróvári (Duna lakópark és Mosoni városrész), illetve feketeerdei ügyfeleit, hogy a 2022. július 13-án esedékes kommunális hulladékszállítást technikai okok végett nem tudják elvégezni.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közzétette 2022. III. negyedévi jánossomorjai hulladékszállítási naptárát.