Gyengénlátóknak

SzolgáltatóLegfrissebb

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt lakosságot, hogy az ünnepek alatt a szelektív, illetve kommunális hulladék elszállítása a következőképpen történik: Szelektív (kék) hulladék elszállítása: 2017. december 26 (kedd) helyett december 19-én (kedden) végezzük. Ezen a napon a szállítást a kora hajnali órákban végezzük, ezért kérjük, hogy az edényeket előző nap este helyezzék ki a közterületre. Kommunális hulladék elszállítása: 2017. december 25 (hétfő) helyett december 23-án szombaton, 2017. december 26 (kedd) helyett december 24-én, vasárnap, 2018. január 1 (hétfő) helyett december 30-án, szombaton végezzük. Ezeken a napokon a szállítást a szokásosnál több járművel és a kora hajnali órákban végezzük, ezért kérjük, hogy az edényeket előző nap este helyezzék ki a közterületre.
A Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tájékoztatja tisztelt Ügyfeleit, hogy cégük 2017. december 25-től 2018. január 2-ig zárva tart. 2017. év végi / 2018. év eleji ügyfélszolgálati nyitvatartásukat itt találja:

Fotógaléria

Környezetvédelmi Világnap, Mosonmagyaróvár - 2013.06.05.

Nyomtatás
A „Mosonmagyaróvári Nagytérségi települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztése“ projekt keretében, az ún. jeles napokhoz kapcsolódóan játékos rendezvényeket szervezünk a nagytérségben működő iskolák meghívásával.
 
A vetélkedősorozat ötödik rendezvényét a Környezetvédelmi Világnap alkalmából 2013. június 5-én a mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskolában rendezzük. 
Az esemény célja a Környezetvédelmi Világnapnak a Társuláshoz tartozó településekkel (főleg az iskolásokkal) közösen történő játékos formában való megünneplése.
 
A rendezvényre 4 fős csapatokat várunk az iskolákból, 3 különböző kategóriában (alsó tagozat, felső tagozat és középiskola). A csapatok 5-7 állomáson körforgásszerűen indulnak el, és különböző feladatok, főleg környezetvédelemmel, és a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos ügyességi játékok várják, korcsoportoknak megfelelő nehézségi fokozatokkal. A feladatok elvégzése után a csapatokat pontozás alapján díjazzuk. Minden kategória első három legjobb csapatát, és felkészítő tanáraikat is díjazzuk.
 
A versenyre jelentkezőket szurkolócsapat is elkísérheti, mivel a játékos versenyfeladatokon kívül számos más érdekességgel találkozhatnak a résztvevők. A rendezvény ideje alatt a diákok különböző játék-helyszíneket járnak be. A helyszínen megtekinthető lesz egy mobil környezetvédelmi kiállítás, az Ökobusz, egy „Zöld Háztartás” sarok – ahol informálódhat a szelektív hulladékgyűjtés fortélyain kívül arról, hogyan lehet energia-, és víztakarékosabban élni, valamint a játszósarokban különböző, a témával kapcsolatos, játékokban vehetnek részt.
A program időpontja: 2013-06-05 szerda, du.:13.00-17.00 óra
A program helyszíne: Móra ferenc Általános Iskola (9200 Mosonmagyaróvár, Dr. Gyárfás J. u. 5.)

A jelentkezés határideje: 2013. június 3. (hétfő)

További információ: Hohner Barbara - 06-20/379-3966