Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

SzolgáltatóLegfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. februárt havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. január havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:

Fotógaléria

Környezetvédelmi Világnap, Mosonmagyaróvár - 2013.06.05.

Nyomtatás
A „Mosonmagyaróvári Nagytérségi települési szilárdhulladék-gazdálkodási rendszer fejlesztése“ projekt keretében, az ún. jeles napokhoz kapcsolódóan játékos rendezvényeket szervezünk a nagytérségben működő iskolák meghívásával.
 
A vetélkedősorozat ötödik rendezvényét a Környezetvédelmi Világnap alkalmából 2013. június 5-én a mosonmagyaróvári Móra Ferenc Általános Iskolában rendezzük. 
Az esemény célja a Környezetvédelmi Világnapnak a Társuláshoz tartozó településekkel (főleg az iskolásokkal) közösen történő játékos formában való megünneplése.
 
A rendezvényre 4 fős csapatokat várunk az iskolákból, 3 különböző kategóriában (alsó tagozat, felső tagozat és középiskola). A csapatok 5-7 állomáson körforgásszerűen indulnak el, és különböző feladatok, főleg környezetvédelemmel, és a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos ügyességi játékok várják, korcsoportoknak megfelelő nehézségi fokozatokkal. A feladatok elvégzése után a csapatokat pontozás alapján díjazzuk. Minden kategória első három legjobb csapatát, és felkészítő tanáraikat is díjazzuk.
 
A versenyre jelentkezőket szurkolócsapat is elkísérheti, mivel a játékos versenyfeladatokon kívül számos más érdekességgel találkozhatnak a résztvevők. A rendezvény ideje alatt a diákok különböző játék-helyszíneket járnak be. A helyszínen megtekinthető lesz egy mobil környezetvédelmi kiállítás, az Ökobusz, egy „Zöld Háztartás” sarok – ahol informálódhat a szelektív hulladékgyűjtés fortélyain kívül arról, hogyan lehet energia-, és víztakarékosabban élni, valamint a játszósarokban különböző, a témával kapcsolatos, játékokban vehetnek részt.
A program időpontja: 2013-06-05 szerda, du.:13.00-17.00 óra
A program helyszíne: Móra ferenc Általános Iskola (9200 Mosonmagyaróvár, Dr. Gyárfás J. u. 5.)

A jelentkezés határideje: 2013. június 3. (hétfő)

További információ: Hohner Barbara - 06-20/379-3966