Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

SzolgáltatóLegfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. május havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy május 1-én (szerda) és május 20-án (hétfőn) a kommunális hulladékgyűjtő edények ürítése rendben, az adott napon történik.

Fotógaléria

Te is válogatós vagy

A térség általános iskoláiban a projekt részeként tartott programok egyike egy vetélkedő volt „Te is válogatós vagy!” címmel, melyet összesen 6 alkalommal, hat különböző térségi iskolában rendeztünk meg. A vetélkedőkön iskolai csapatok versengtek egymással a körforgásos gazdaság, szelektív hulladékgyűjtés, komposztlás témakörökhöz kapcsolódó feladatok révén. A rendezvények végén kérdőívvel mértük fel az átadott ismereteket. A diákok kisebb ajándékot, ásványvizet, müzliszeletet és oklevelet is kaptak. Több, mint 1100 gyermek vett részt aktívan ezeken a játékokon, a pedagógusok lelkesen kísérték a diákokat, segítették a munkánkat. 

A programokon készült fotók megtekinthetők a GALÉRIÁRA KATTINTVA.