Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

Szemléletformálás

SzolgáltatóLegfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. június havi PET "kék" edények szállítása településenként a következő linkre kattintva megtekinthető: 
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2024. május havi PET "kék" edények szállítása településenként a következő linkre kattintva megtekinthető: 

Fotógaléria

Középiskolai Interaktív foglalkozások

A pályázat keretein belül 2 középiskolában valósítottunk meg interaktív foglalkozásokat a hulladékgazdálkodással kapcsolatban. Célunk a hulladékképződésről való felelősségteljes gondolkodásának kialakítása, a hulladékképződés csökkentése átgondolt vásárlással (megelőzés), az újrafelhasználás, a szerves hulladékok helyi komposztálásának jelentőségének, gyakorlatának megismerése, a szelektív hulladékgyűjtés jelentőségének, gyakorlatának erősítése volt. A fiatalok számukra érthető módon, a gyakorlatot is segítő módszerek révén sajátíthatták el a fenti célok hétköznapokba való beépítésének gyakorlatát. A programokon összesen több, mint 300 diák vett részt. 

A programokon készült fotók megtekinthetők a GALÉRIÁRA KATTINTVA.