Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

SzolgáltatóLegfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. I. negyedéves szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. december havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető: Tervezett szállítási rend

Fotógaléria

Hírek

Keresés
Előző oldal Következő oldal
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2023. I. negyedéves szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. december havi PET "kék" edények szállítása településenként erre a linkre kattintva megtekinthető:
Tervezett szállítási rend
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. december 26-i hétfői kommunális hulladék szállítást december 24-én szombaton végzi el a Szolgáltató.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a Nonprofit Kft. 2022.12.22-től 2023.01.01-ig zárva tart!
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a Társulás területén található hulladékudvarok 2022. december 13-tól 2023. január 31-ig zárva tartanak.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. IV. negyedéves szelektív hulladékgyűjtés Mosonmagyaróváron a tervek szerint a következőképpen fog alakulni:
Őszi lomtalanítás változásokkal Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. ősszel is megszervezi a lomtalanítást a városban:
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2022. október 31-én és 2022. november 1-én a kommunális hulladékszállítást a szállítás napján végzi el Szolgáltató.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022.10.24. időpontra meghirdetett szelektív hulladékgyűjtés technikai okok miatt 2022. november 2-án lesz az alábbi településeken:
Várbalog, Levél, Mosonudvar, Máriakálnok.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2022. év október havi PET „kék” edények szállítása a felsorolt településeken a tervek szerint így fog alakulni: