Széchenyi 2020, KEHOP-3.2.1-15-2017
Gyengénlátóknak

SzolgáltatóLegfrissebb

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodában 2022. július 1. és 2022. augusztus 31. között az ügyfélfogadási idő az alábbiak szerint módosul.
Az NHKV Zrt. azbesztmentesítési pályázatot hirdetett. További információ az alábbi linken olvasható: https://nhkv.hu/azbeszt-informaciok/

Fotógaléria

Hírek

Keresés
Előző oldal Következő oldal
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a mosonmagyaróvári ügyfélszolgálati irodában 2022. július 1. és 2022. augusztus 31. között az ügyfélfogadási idő az alábbiak szerint módosul.
Az NHKV Zrt. azbesztmentesítési pályázatot hirdetett.
További információ az alábbi linken olvasható:
https://nhkv.hu/azbeszt-informaciok/
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a 2022. június 6-i pünkösd hétfői kommunális és a Mosonmagyaróváron meghirdetett zöld hulladék szállítást is a szállítás napján végzi el a Szolgáltató.
Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal is megszervezi a lomtalanítást a városban.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy 2022. 04. 18. és 2022. 04. 24. között a beledi és szanyi hulladékudvar TECHNIKAI OKOK MIATT ZÁRVA TART!

A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közzétette 2022. II. negyedévi jánossomorjai hulladékszállítási naptárát.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy a húsvéti szálítási rend a következőképpen alakul:

2022. április 15-i nagypénteki kommunális hulladékszállítást a szállítás napján,
2022. április 18-i húsvét hétfői kommunális hulladékszállítást 2022. április 16-án szombaton történik.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. közzétette 2022. II. negyedévi mosonmagyaróvári hulladékszállítási naptárát.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy sajnálatos módon a márciusban esedékes kék kuka szállítása a vidéki településeken technikai okok miatt elmarad.
A Kisalföldi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja Ügyfeleit, hogy az ünnepi szállítási rend a következőképpen alakul: